✿Arein✿
Bounjour !
Assalamualaikum. Holla. My name is Ain for short, and Ain Fatehah for longg :p Hehe. Born in 19 August 1997. Whatta, I'm PMR candidates. Wish me succes okay?
*Nota kaki: Thanks visit my bloggie. Hopefully you like my page, and follow my blog. Leave ur footprint in my shoutie boxie

About Me | My Stuff | Linkies
Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Dinie Hanani
Image : Photobucket
Best view : Google Chrome

SUKA & DUKA
Wednesday, 30 May 2012 | 05:44 | 0 comments
Hii sayang ! HEHE . Opss ! Maafkan saya :) . HAHA . Bosan pulak kan . HUHU . Korg sihat? Rajin pulok daa nak update belog nie . Takpelaa . Bukan selalu kan? HAHAHA . Kayyy , Dengar cerita apa yang aku nak cerita kan nie . Kalau taknak dengar takpelaa . Baca jee . HAHA :) 




30/5/2012,
Aku pegi jalan jalan dengan classmate aku . HUHU . Bukan selalu pun g jalan jalan sama sama . Best tak best laaa . HOHO . Taktahu sebab ape . Hmmm, tadii g Kuala just tengok wayang cerita 'Aku ada, Kau ada? Ceritanya entah ape entah . Best tak best macam tuh lah kan . HUHU . Tapiii, ceritanya sweet laaa . Aku suka . HAHAHA . Like laguu die . 'Begini caranya' . Hehew . Besttt ! (: . Lepas habis tengok cerita tuh . Kiteowg pegi jalan kaki menuju ke tasco sebab nak makan . Lapar ! Makanan err tak sedap weyyy . Sumpah aku cakap tak sedap . HAHA . Air manis gilaaa . Macam nak bagii aku sakit jee . Pastuh, makanan err kicap tuh pahitt gilaa babun . HAHA . Aku makan jelaa . Telan jee . Perut kalau dah lapar , Semua aku telan . Makanan jee aku telan . Benda lain takk . HAHAHA . Lepas makan , pusing pusing dekat tesco . Errr~ Membosankan aku jee kalau pandang tesco tuh , Takde ape pun . Then, membe aku pulak nak beli jam . Tengok laa . Sekali tengok ade dua jam tuh . Sama . Tapii, warna lain lain laa . Aku beli dengan bestprengg aku , Kami sama . Die amek warne pink , Aku amek unggu . Jyeahhh ! Saya suka saya suka :) . Pastuu, kiteorg balikk . HIHI . 





Tadiii, aku bukak fb junior aku . Aku tengok mesej . Then, aku tengok junior aku mesej dengan die . Pastuh, aku bukak profile kau . Alamakkk ! Tetiba aku rindu dekat kau . Taktahu kenapa . Tapii, bila aku pk pk balik . Tak patut aku rindu kau . Sebab kau dah mengutuk aku and sewaktu dengan err , Hmmm, okeyy , Fine ! Aku tak kesah weyyy kau nak cakap pasal aku . Kau nak kate ape pun , Kate laa weyyy , Aku nie hanya manusia biasa . Kau nak kata keburukan aku tuh . Kata laa weyy , Kayyy, aku tahu , Aku dari family yang susah . Tak sekaya kau kan? Tapiii, aku rasa kau tak patut nak buat aku macam tuh . Bila kau daa mengutuk aku . Then, time susah kau cari aku , Bila time senang . Kau huha huha . Kau buang aku dari fikiran kau , Kau bergembira dengan kawan BAIK kau tuh . Kau kutuk kutuk aku dengan kawan BAIK kau tuh . Lepas tuh, tetiba dengan muka slumber kau , Minta tolong . Phuiii ! Kau pk aku BALACI kau kee haa? Haiyooo ~ Sesuka hati kau je kannn ? Hmmmmm . :'/. Aku miss kau sesangatt ! Okeyyy . Aku tahu kau tak rindu aku pun kan . Aku hanya bertepuk sebelah tangan jeee :'( . Kfineee ! 
AKU BENCI KAU SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT !






Okeyyy ! Aku tahu , Aku tak patut nak rindukan kau pun . Aku tahu kau daa buang aku dari fikiran kau , Okeyyy ! Fine laa weyy , Aku tak perlu ade kawan macam kau sebab kalau masa susah cari , masa senang lupa . KACANG LUPAKAN KULIT ! Ape punya kawan laaa . Haiyooo ~ 




Old things | New things